Andreea Tudor

Media

"Hypnotique – Electric Violin Quartet – a fost ales de managementul faimosului pianist francez Richard Clayderman, sa cante in deschiderea concertului sau din 21 martie 2013, de la Sala Palatului. Mai mult, le-a invitat sa cante alaturi de el si de formatia lui, pe toata durata Concertului (2h30’). Fetele au concertat in fata unei Sali a Palatului din Bucuresti , arhipline (peste 4000 de persoane = "sold out !) fiind aplaudate dupa fiecare piesa (7 piese in deschidere – ambiental & caffe music) "

"Jurnalul National" Alex Revenco

"O surpriza pentru un festival international de muzica culta a fost marti seara, când la Atheneu, am ascultat muzica preclasica (Vivaldi) si classica (Mozart, Brahms si Enescu) in maniera a ceea ce se cheama "Contemporary Music" in interpretarea grupului instrumental "Hypnotique" si in orchestratia cunoscutului om de muzica Andrei Keresteli. Interesant si promitator!

Actualitate Muzicala – Festivalul International "George Enescu" 2007

"La inaugurarea "Salii Candelabrelor" din cadrul Camerei de Comert si Industrie a României, am avut placuta surpriza sa ascultam grupul instrumental "Hypnotique" (Electric Violin Band). Patru fete frumoase, absolvente de Conservator, care ne-au incântat cu un repertoriu classic prezentat intr-un aranjament orchestral modern."

Capital – 2008

"Cu ocazia lansarii Albumului solistului Italian Saro Salemi , ce a avut loc in Romania prin amabilitatea Companiei "Editione Muzicale" din Chisinau si "Mega Music" din Romania, am avut placuta surpriza sa ascult un grup de 4 fete "Electric Violin Quartet" inerpretand muzica Classica si POP, intr-un aranjament deosebit de modern si intr-o interpretare de inalta tinuta artistica."

Ghenadie Ciobanu – Presedintele Uniunii Compozitorilor din Chisinau

"Casa de Productie Muzicala "Electrecord" isi propune sa realizeze primul album al fetelor de la "Hpnotique", ce va cuprinde interpretari in aranjamente moderne a unor piese de mare popularitate din genul Caffe Concert si Pop/Dance."

Cornelia Andreescu - Director General "Electrecord"